Voor wie?

Particuli&ren

ENLIGHTEN is een holistische praktijk voor jong en oud, man en vrouw, groot en klein. Iedereen heeft baat bij de behandelingen en sessies.

 

ENLIGHTEN zet een unieke mix van methodes in, die zeer effectief zijn op gebied van manifesteren, introspectie en ontspannen. ENLIGHTEN richt zich op personen die zowel privé als op zakelijk gebied vragen hebben, vastzitten of begeleiding zoeken.

Vragen als wie ben ik? Welke talenten heb ik? Wat wil ik? Hoe moet ik me staande houden in deze veeleisende maatschappij? Wat heb ik nodig om een volgende stap in mijn leven/ carrière te zetten?

Met de behandelingen en sessies gaan we samen op zoek naar de antwoorden op jouw vragen met als doel: de beste versie van jezelf te worden.

De behandelingen bij ENLIGHTEN bieden jou echt even een momentje voor jezelf. Om je op te laden en jezelf eraan te herinneren wie je bent, wat je hart je ingeeft en hoe je in het leven wilt staan met zorg, liefde en aandacht.

Vul onderstaand contactformulier in als je vragen hebt of gun jezelf dit cadeau en boek een sessie.